ESPORTS

Javier Barranco es queda a les portes de les semifinals de l’Open BBVA

Javier Barranco va caure davant el xilè Gonzalo Lama/CTS (cedida)

La 26a edició de l’Open BBVA Internacional ‘Ciutat de Sabadell’ entra en la seva fase decisiva. El jugador del C.T. Sabadell, l’andalús Javier Barranco (cap de sèrie número 5), es va quedar a les portes de semifinals en perdre als quarts davant del xilè Gonzalo Lama (18), un jugador molt potent físicament que està recuperant llocs en el rànquing ATP després de patir una greu lesió. Tot i això, Barranco va plantar cara en tot moment en un partit molt equilibrat i disputat, tal com va reflectir el marcador final: 4-6 i 6-7.

Gonzalo Lama s’enfrontarà aquest dissabte (10.30h, pista 4) en semifinals al belga Omar Salman que es va desfer de Miguel Semmler (6-3, 7-5). En els altres duels de quarts, Álvaro López es va imposar a Eduard Esteve (3-6, 2-0 i retirada) i el francès Rayana Roumane a l’argentí Franco Egea (7-6 i 6-1). Álvaro López i Rayane Roumane buscaran el passaport a la gran final a partir de les 11.30 hores (pista 3). Cal recordar que la final del torneig és diumenge a les 11.30 hores a la pista central del Club de Tennis Sabadell i s’espera una gran afluència de públic. L’accés és gratuït.

Dobles
La prova de dobles ja té guanyadors. La parella formada per Álvaro López i Sergio Martos es va adjudicar la victòria en la final disputada ahir a la tarda davant Marc Giner i Jaume Pla de manera força contundent: 6-2 i 6-1. Al final del partit es va procedir a l’entrega de trofeus amb la presència del president de l’entitat, August Serra, i altres directius del club.

Comentaris
To Top