ESPORTS

Traslladen el rètol del Club Natació a l'interior després d'un robatori

L'històric rètol del Club Natació Sabadell que donava la benvinguda als socis a la porta d'entrada de la seu del carrer Montcada ja no lluirà més. Uns operaris van realitzar divendres les feines de desmuntatge de les lletres de bronze que tenen un gran valor econòmic. El motiu és que algunes van ser robades fa unes setmanes. L’eficaç actuació de la Policia Municipal va permetre trobar els autors del robatori i recuperar-les totes excepte una ‘L’ que ha desaparegut misteriosament. La intenció és col·locar el rètol en un lloc rellevant de l’interior del Club per evitar més ensurts, i a la porta pintar-hi el nom de l’entitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top