Vallès

Mor atropellat un nen d’any i mig de Terrassa

El menor va ser traslladat a l’Hospital Taulí de Sabadell, on no es va poder fer res per salvar-li la vida

Imatge d'arxiu de l'Hospital Taulí / DIARI DE SABADELL

Un nen d’un any i mig va morir el passat dijous després de ser atropellat per un vehicle a Terrassa. En el moment de l’accident, la seva mare havia anat a recollir-lo a la guarderia, a la confluència dels carrers Tramuntana i Béjar.

L’atropellament es va produir cap a les 12.15 hores del migdia. En un moment de distracció, segons apunten diversos mitjans, el menor s’hauria aixecat del cotxet i baixat a la vorera, on va rebre l’impacte del turisme. El nen va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir hores després.

El conductor del vehicle va donar negatiu en el test d’alcoholèmia i no circulava a gran velocitat pel lloc on es va produir l’accident, segons fonts la policia local consultades per Europa Press.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top