ESPORTS

El Mercantil aconsegueix la primera victòria (2-0)

El lateral Sergi Boira va aconseguir el segon gol d'un gran xut/P. Figueras

Per fi. El Mercantil ja sap el que és guanyar en aquesta lliga. Davant el Llagostera va sumar el primer triomf amb solvència i autoritat. En el debut de Carlos López a la banqueta a casa (després de l’empat a Tarragona), el juvenil mercantilista va exhibir consistència defensiva i, sobretot, una elevada dosi d’efectivitat, segurament el que li va mancar en les anteriors jornades.

A la primera meitat en va tenir prou amb dues rematades a porteria per situar el 2-0 en el marcador. Això sí, dues acciones ben elaborades i amb una perfecta definició. El primer va arribar als 23 minuts amb una elèctrica internada d’Aiman-de llarg el millor dels locals-i centrada que va rematar Jona de manera inapel·lable amb l’esquerre, enganxat al pal. Només 8 minuts després un altre contraatac local va acabar amb un impressionant xut del lateral Sergi Boira que va fer inútil la intervenció del porter visitant. Allò que es diu afusellat.

El Mercantil havia fet la feina i a la represa es va dedicar bàsicament a nadar i guardar la roba. Va exposar molt poc i va saber administrar el seu avantatge. Potser va fer algun pas enrere en excés, però el Llagostera, malgrat que va exercir un domini territorial aclaparador, no va ser capaç de crear ocasions de perill. De fet, només en la recta final va haver d’intervenir el porter Carles per aturar una rematada a boca de canó. Defensivament el Mercantil, amb un Ivan imperial, va estar impecable. Només li va mancar una mica de tranquil·litat per sortir a la contra i aprofitar els espais per sentenciar el partit. Els últims 10 minuts va deixar quasi amb 10 per la lesió de Joan quan Carlos López ja havia esgotat els 4 canvis. Així i tot, mai va perillar el resultat i els mercantilistes poden respirar una mica i abandonar la cua de la classificació.

Mercantil: Carles; Sergi Boira, Silvestre, Ivan, Eric, Alex (Roger), Aiman (Ruano), Carlos, Joan, Albert (Marc) i Jona (Kuele).

Gols: 1-0, min. 23: Jona; 2-0, min. 31: Sergi.

Incidències: Camp Arraona-Merinals. Uns 100 espectadors.

Comentaris
To Top