Vallès

Els danys del Leslie al Vallès: arbres arrencats i problemes de circulació

Un arbre creuat a mig carrer de Cerdanyola / CEDIDA

El temporal que ha descarregat l’huracà Leslie convertit en tempesta tropical, ha deixat alguns danys materials i problemes de circulació a la comarca del Vallès Occidental. Un dels municipis més afectats ha estat Cerdanyola, on s’ha hagut de tallar la circulació a la Ronda per la caiguda d’un arbre de grans dimensions al mig de la via. Els equips de Bombers i de la brigada municipal han treballat per retirar l’arbre i la circulació s’ha pogut restablir amb normalitat passades algunes hores.

També a Cerdanyola la caiguda de diversos arbres ha provocat danys a alguns vehicles com es el cas de l’exemplar que ha caigut al carrer de Sant Eduard o el que ha arrencat el vent al carrer de la Mare de Déu de Montserrat afectant a un total de cinc cotxes estacionats. El consistori vallesà també ha tingut constància de la caiguda de quatre arbres més que han provocat danys a vehicles i mobiliari urbà, així com també  un apagada en el servei elèctric que afecta a uns 150 clients.

A Sant Cugat el 112 ha rebut fins a 32 trucades per la caiguda d’arbres i petites inundacions. Personal de la Policia Local, Protecció Civil i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han treballat durant la nit en 25 incidències a la ciutat en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat. La pluja acumulada, que ha arribat fins als 40 litres per metre quadrat, o han provocat afectacions de gravetat tot i que sí alguns problemes de mobilitat per l’acumulació d’aigua i fang en punts com els Túnels de Vallvidrera.

També a Badia del Vallès el temporal ha deixat alguns arbres arrancats a causa del fort vent i danys en alguns vehicles estacionats.

Comentaris
To Top