Oci i cultura

Sabadell es suma a la 4a Setmana Apropa Cultura

La Sala Miguel Hernández, una de les que participa de la iniciativa / Cedida

Les entitats culturals de la ciutat i l’Ajuntament de Sabadell participaran un any més en la iniciativa Apropa Cultura que busca millorar la vida d’aquelles persones en situació de vulnerabilitat. Precisament el dilluns 22 d’octubre comença la 4a Setmana Apropa on diversos equipaments repartits per tot Catalunya ofereixen una oferta per a les persones amb vulnerabilitat de diferents entitats socials.

Entre les iniciatives de la Setmana Apropa, Sabadell hi col·labora organitzant diferents espectacles com Edip d’aquest diumenge, Falstaff o el concert Polinessies que es farà el dissabte 27 o l’assaig del circ obert IKKAT.

A banda d’aquestes activitats, Sabadell també ofereix altres activitats on poden participar-hi les persones d’entitats socials durant la temporada. Les entitats que hi participen són La Faràndula, el Teatre Principal, l’Estruch i la Vela de l’Estruch i La Sala Miguel Hernández.

Comentaris
To Top