Publicitat
Ciutat

Continua la incertesa a l’Eix Macià

Divendres un representant de l’associació de comerciants de l’Eix Macià es reunirà amb Xavier Guerrero

Una de les terrasses de l'Eix Macià / VICTÒRIA ROVIRA

Els membres de l’Associació de Comerciants de l’Eix Macià han sortit satisfets de la reunió que han mantingut amb la regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez. La trobada s’ha celebrat avui per exposar les propostes i les queixes dels propietaris de les terrasses contra la normativa municipal que limita el nombre de taules– fins a un 90%– que es poden posar a aquests espais.

Tot i això, no es concretarà cap acció particular fins que es reuneixi divendres un representant de l’Associació amb el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero. El representant traslladarà la voluntat dels restauradors d’eliminar els parterres i el seu compromís a reduir l’horari de tancament de les terrasses, si és necessari.

Els restauradors continuaran obrint les terrasses amb normalitat fins arribar a un acord amb l’Ajuntament. La regidora Marisol Martínez no ha volgut fer valoracions de la trobada celebrada avui.

Publicitat
Comentaris
To Top