Publicitat
Ciutat

La UIC ret homenatge al sabadellenc Josep Argemí

El doctor Josep Argemí (Sabadell, 1945) va rebre dimarts un homenatge a la Universitat Internacional de Catalunya, de la qual va ser rector de l’any 2001 al 2010, amb motiu de la seva jubilació. Doctor en Medicina per la Universitat de Navarra i catedràtic de Pediatria, Josep Argemí (Sabadell, 1945) ha dedicat més de quaranta anys a aquesta especialitat. La seva trajectòria professional està també estretament unida a la història de UIC Barcelona des de la seva creació, ja que n’ha format part durant dues dècades. Primer com a degà de la Facultat de Ciències de la Salut i, posteriorment, com a rector de la Universitat. Durant els anys del seu mandat va impulsar diferents iniciatives entre les quals destaca l’aprovació del Grau en Medicina l’any 2008. Fins ara, dirigia l’Institut d’Estudis Superiors de Bioètica.

Publicitat

Per la seva banda, el Dr. Argemí ha volgut donar les gràcies a totes aquelles persones que l’han acompanyat en la que ha definit com “una de les etapes més especials de la meva vida”. En la seva intervenció, el Dr. Josep Argemí ha compartit, mitjançant nombroses anècdotes, l’experiència i l’aprenentatge adquirit al llarg de les diferents etapes viscudes a UIC Barcelona. “Crear la Facultat de Ciències de la Salut i establir els fonaments del seu funcionament va ser tot un repte. Però el veritable desafiament va ser exercir de rector de la Universitat durant nou anys”, ha destacat Argemí. “Podríem dir que al llarg dels meus mandants he estat un rector-pediatra, ja que vaig assumir la direcció de UIC Barcelona quan només tenia tres anys de vida i vaig participar activament en el seu creixement fins als tretze anys”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top