Ciutat

L’Outlet de CIPO bat rècord de vendes

Un grup de persones compren a l'Outlet / Victòria Rovira

CIPO ha celebrat aquest cap de setmana el seu ‘Outlet’ per la temporada de tardor-hivern. Com cada temporada, diferents fabricants locals ofereixen roba per vendre en aquest esdeveniment que se celebra al mercat de Sant Joan. La fundació s’emporta un percentatge que serveix per finançar projectes destinats als usuaris de CIPO, la temporada passada va ser una residència, aquesta ha sigut un projecte de neurorehabilitació que està desenvolupant Guttmann.

“És una activitat que està molt consolidada”, explicava Joan Madaula, president de la Fundació CIPO. “És una activitat molt lineal, cada temporada fem entre 500 i 600 vendes, tot i que aquest cap de setmana les hem superat”, explicava el Francesc Tió, president de la Cooperativa CIPO.

El percentatge de la recaudació que s’endú la Fundació CIPO va destinat a projectes socials pels seus usuaris. En aquest cas, serviran per finançar un projecte de neurorahabilitació, que consisteix en un software i unes ‘tablets’ amb els que es podrà fer un seguiment del deteriorament cognitiu dels usuaris.

L’Outlet es fa possible gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que aporten diferents recursos com el servei al mercat, la logística o punts d’emmagatzematge. “Aquest projecte seria inviable sense el gran nombre de persones que ens ajuden a fer-lo realitat”, rematava Tió.

Comentaris
To Top