ESPORTS

Josu Ozkoidi: “L’estat d’ànim ha estat el principal canvi”

Josu s'ha consolidat en el lateral esquerre/Ll. Franco

Del ‘4 de 18′ d’agost i setembre al ’10 de 12’ del mes d’octubre. El canvi radical de rendiment del Sabadell es pot explicar de moltes maneres. Des de canvis tàctics o de posicions fins a l’encert o dosi de fortuna en determinats moments. Per a Josu Ozkoidi, la clau se centra en “l’estat d’ànim dels jugadors. Som conscients que tenim una molt bona plantilla per la categoria i amb treball havien d’arribar els bons resultats”.

Un dels canvis realitzats per Toni Seligrat ha afectat precisament al jugador basc, que ha passat de posicions ofensives a consolidar-se en el lateral esquerre. “Tampoc m’ha sorprès tant perquè l’any passat ja vaig jugar en aquesta posició alguns partits. La veritat és que em sento còmode. Potser haig de millorar alguns aspectes defensius com l’u contra u perquè jo no estava acostumat que el rival m’encari. La concentració és bàsica a nivell defensiu. Tenim clar que s’ha de partir de la porteria a zero per aconseguir coses importants”.

Després del bon empat a Cornellà, Josu afronta amb optimisme la visita de l’At. Llevant. “És un equip en bona dinàmica que li agrada tenir la pilota, però a casa ens sentim forts i hauran de fer moltes coses bé si volen endur-se un resultat positiu. La Creu Alta s’ha de convertir en un estadi inexpugnable”. El Sabadell buscarà diumenge la primera victòria de la història davant el filial granota, que ha puntuat en les seves cinc visites a l’Estadi. D’altra banda, el pròxim partit al camp del València Mestalla es jugarà el dissabte 10 de novembre a la Ciutat Esportiva de Paterna en horari per confirmar.

Comentaris
To Top