Esports

Quim Colet: “L’equip necessita recuperar les sensacions”

El tècnic nedador aquest divendres durant la presentació celebrada a Can Llong / ÓSCAR ESPINOSA

“No vinc a apagar cap foc, vinc a iniciar un projecte amb un temps determinat”. Amb aquesta premissa Quim Colet, el tècnic del Club Natació Sabadell va presentar-se aquest divendres a Can Llong, una arribada molt esperada per la junta directiva perquè sigui ell qui, des d’aquesta setmana i fins a les properes dues temporades, iniciï una etapa que tal com va comentar “ha d’arribar a les màximes cotes a la lliga i inclús a Europa, però sempre mirant exactament el que tenim a casa”. Aquest matís final és una de les proves més evidents del motiu per al qual s’ha decidit apostar per Colet, un entrenador amb una llarga experiència tant a la Federació espanyola com a la Catalana que ha de ser el pal de paller d’aquest projecte anomenat pla pedrera. A curt termini, però, Colet ha de capgirar una dinàmica negativa del primer equip a la competició domèstica on després de quatre jornades han sumat dos empats i dues derrotes. Sobre aquest aspecte, Colet va comentar que “l’equip comença una lliga de divuit jornades en què aspirem al màxim”, una mostra més de l’ambició i la il·lusió que va voler transmetre als presents. Ex entrenador de gran part de la plantilla en categories inferiors de la selecció, és el primer coneixedor del talent d’un grup de jugadors que “necessiten recuperar les sensacions”.

Publicitat

CNS-MEDITERRANI

El primer capítol a la banqueta nedadora  serà aquest dissabte (12.45 hores) davant el Mediterrani. Una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada davant l’afició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top