Esports

Luca Khidasheli campió del torneig Zonal

Luca Khidasheli i Ivan Ruiz els grans triomfadors del torneig celebrat a Bàscara / cedida

El jove palista del Club Natació Sabadell Luca Khidasheli s’ha proclamat campió del Torneig Zonal benjamí de tennis de taula a Bàscara (Girona). Khidasheli ha estat el millor en la competició de la Federació Espanyola en la zona on competeixen palistes de Catalunya, Aragó, Navarra i Illes Balears. En la final ha guanyat a Bernat Muntada (Tramuntana Figueres) per 3 sets a 2 i en semifinals a Claudi López (Ganxets) per 3-0. En aquesta categoria els jugadors del Club Joan Barberà i Jordi Ruíz han arribat fins a 1/16 de final.

Publicitat

I en Sub-23, Ivan Ruíz (Club Natació Sabadell) ha pujat al podi en ser quart. En semifinals ha cedit contra el mallorquí Joan Bibiloni per 3 sets a 1. En els quarts de final ha guanyat a Miquel Muñoz (Falcons) per 3 sets a 0.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top