ESPORTS

El Club Tennis Sabadell femení manté la màxima categoria estatal

Les components del C.T. Sabadell amb un grup de seguidors/CTS (cedida)

Amb solvència. L’equip femení del Club de Tennis Sabadell, després d’evitar el descens directe, ha assegurat la permanència a la màxima categoria del tennis nacional amb la seva victòria sobre el C.T. Tarragona en el decisiu partit de promoció disputat a les pistes del club tarragoní.

L’eliminatòria ha quedat sentenciada amb els partits individuals gràcies els triomfs de Georgina García, que ha tornat a l’equip amb força, Renata Zarazua i Jose Luque. Aquests tres punts han deixat en anècdota la derrota d’Anna Pérez, qui ha jugat per la lesió d’Alba Carrillo. Tot i fer un bon partit ha perdut davant la representant local.

El conjunt dirigit pel tàndem Yolanda Clemot i Anna Miguel ha quallat una actuació molt convincent i mai ha donat opció al C.T. Tarragona de poder arribar al partit de dobles. Una victòria que premia la bona feina de les noies sabadellenques que han pogut celebrar l’èxit amb el grup de seguidors de l’entitat desplaçats a Tarragona.

Comentaris
To Top