Esports

El Sabadell arrenca un punt de Paterna (1-1)

L'equip de Seligrat suma 6 jornades sense conèixer la derrota

Els arlequinats celebren el gol de Pedro Capó a Paterna/Ll. Franco

Segueix sumant. El Sabadell manté la dinàmica positiva després d'arrencar un punt a Paterna. S'ha avançat gràcies a un gol de Pedro Capó ja a la segona part, però 4 minuts després ha igualat el filial valencianista. No ha estat possible l'assalt a la zona noble, però cal donar valor positiu a aquest empat que allarga a 6 les jornades consecutives sense conèixer la derrota.

Amb l'únic canvi de Gato per Felipe en l'onze, el Sabadell ha sortit amb l'objectiu clar de controlar el partit i evitar sorpreses en els primers minuts. Ho ha aconseguit en una primera part de molt ritme, però sense oportunitats. La possessió valencianista no s'hi ha traduït en perill mentre el conjunt arlequinat buscava el contracop a l'espai sense èxit. El Sabadell ha exercit una forta pressió a dalt per complicar la sortida de pilota del filial valencianista.

Una sortida precipitada de Roberto que ha resolt Nico sota pals i una gran combinació Arturo-Gato amb rematada de cap de l'alacantí que ha rebutjat Bernad -amb posterior xut d'Antonio Domínguez que també ha desviat el porter local - han estat les úniques accions de perill abans del descans.

A la represa, el conjunt de Seligrat ha fet un pas endavant sortint amb més ambició. Bernat s'ha tornat a lluir per evitar un autogol del seu company Guillem Molina, però res ha pogut fer en la rematada ajustada de Pedro Capó en una centrada d'Antonio Domínguez. El 0-1 semblava l'escenari ideal pel Sabadell i jugar amb el nerviosisme del filial. Però ha durat molt poc. Un servei de cantonada l'ha rematat Javi Jiménez superant a tothom. Els arlequinats han demanat una possible infracció i fins i tot la pilota ha tocat en Aleix Coch. L'empat ha revitalitzat al València Mestalla que ha fregat el 2-1 en un remat de Sito que ha salvat Roberto. Han estat els moments més crítics.

En l'últim quart s'ha entrat en un joc d'alternatives. El Sabadell s'ha quedat amb 10 per l'expulsió d'Óscar Rubio per doble amonestació. Ha entrat Valentín per ajustar la defensa i Josu ha acabat de lateral dret. No ha patit gaire i fins i tot ha gaudit de l'última opció en una acció d'estratègia entre Felipe i Gato que no ha sabut resoldre.

Valencia Mestalla: Emilio; Guillem, Centelles, Javi Jiménez, Hugo, MIki Muñoz, Alex Blanco, Racic, Fran Navarro, Kangin Lee i Sito.
Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez (Felipe, m. 67), Pedro Capó, Arturo (Valentin, m. 84), Gato i Néstor Querol (Adri Cuevas, m. 71).
Àrbitre: José David Martínez Montalbán, Comitè murcià. Grogues a Miki Muñoz, Sito, Nico i vermella a Óscar Rubio (doble amonestació, m. 85)
Gols: 0-1, m. 57: Pedro Capó; 1-1, min. 62: Javi Jiménez.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top