Ciutat

Aprovació inicial del pressupost del 2019 en un ple extraordinari

L'alcalde Maties Serracant i els tinents d'alcalde Juli Feràndez i Joan Berlanga en un ple / VICTÒRIA ROVIRA

El pressupost de l’Ajuntanent de Sabadell per a l’exercici 2019 s’aprovarà de manera inicial aquest dijous a partir de les 9 hores en una sessió extraordinària del ple municipal. Els darrers comptes de la legislatura, de  224 milions d’euros, tanquen una tendència ascendent al llarg del mandat: passen dels 182,3 milions dels primers comptes de l’actual govern -2016- a una xifra que supera per primera vegada la franja dels 220 milions d’euros (+23%).

D.S. t’ofereix cinc gràfics clau per entendre les finances previstes per l’any que ve.

Cinc gràfics essencials per entendre els pressupostos de 2019

L’Ajuntament centrarà gran part de la seva despesa en l’àrea de Territori. Entre els grans projectes, hi ha la millora urbana del Portal Sud, amb 2,1 milions d’euros, que aniran de la mà dels 3,8 milions d’euros dedicat a nous espais públics i als 200.000 euros destinats al nou espai ja soterrat de Can Feu-Gràcia. Els carrers també surten guanyant amb el pressupost: l’enllumenat públic –amb una partida 3,7 milions d’euros– i l’arranjament de voreres amb 4,4 milions d’euros pressupostats.

224 milions d’euros: el pressupost pel 2019 de l’Ajuntament de Sabadell

Al ple municipal també prendran posessió Juan Carlos Corcuera i Mercedes Porras, com a regidors per part del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sabadell.

Comentaris
To Top