Esports

Reconeixement municipal al campió del món de tennis taula Jordi Morales

Jordi Morales juntament amb Marisol Martínez i Raúl Barroso/P. Figueras

El campió del món de tennis taula adaptat, Jordi Morales, va rebre el merescut reconeixement de l'Ajuntament en un acte celebrat a la Sala de Plens, amb la presència de l'alcalde Maties Serracant, la Tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Marisol Martínez, el vicepresident del Club Natació Sabadell, Raúl Barroso, familiars i components de la secció de tennis taula de l'entitat amb el seu president Pere Weisz al capdavant. L'alcalde va recordar la seva "emoció" quan va veure el vídeo de la decisiva final i va destacar "que darrere d'aquest títol hi ha molta feina, un no és campió del món d'un dia per l'altre".

Marisol Martínez va agrair a Jordi Morales que tornés a posar Sabadell "com un referent i una ciutat única en el món de l'esport". Un cop més va voler matisar que "em nego a parlar d'un esport de discapacitats. El Jordi és campió del món entre iguals i un exemple a seguir". El vicepresident Raúl Barroso, en representació del Club Natació, va reiterar que "significa un honor tenir a esportistes com el Jordi a l'entitat" i també va destacar "el creixement fulgurant de la secció en l'últim any".

Publicitat

Va posar la cirereta el gran protagonista, un Jordi Morales que va admetre sentir-se una mica "desbordat" amb tants actes i entrevistes en les últimes setmanes. "Però mai n'hi ha prou. Quan em pregunten què vaig sentir, recordo els moments difícils i decepcions per valorar encara més aquest títol. És un fet momentani que dura poc i toca valorar tot el que hi ha al darrere. Sense la tasca de tot un equip no s'arriba enlloc". Va rebre com obsequi la imatge de la recuperada aixeta de la ciutat, un símbol molt lligat a la Torre de l'Aigua.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top