Vallès

Alarma a la comissaria de Mossos de Montcada per un possible cas de sarna

Un possible cas de sarna ha obligat a tancar aquest dimecres l’oficina d’atenció ciutadana de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Montcada i Reixac, segons han confirmat fonts sindicals a l’ACN. Els Mossos d’Esquadra confirmen el tancament de l’oficina per motius de salubritat. La infecció s’hauria produït arran d’un menor que hi passava la nit, segons les fonts sindicals.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’alerta deu minuts abans de les dotze del migdia. Una ambulància s’ha desplaçat fins la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada amb dos professionals equipats amb vestits blancs de protecció per evitar el contacte amb el menor. Després de dur a terme les comprovacions pertinents, dos agents dels Mossos han autoritzat el personal del SEM a accedir a l’interior de l’oficina d’atenció ciutadana, on el jove es trobava descansant. Els dos membres del SEM han acompanyat el jove fins a l’ambulància i posteriorment l’han traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Els usuaris de l’oficina d’atenció ciutadana han estat derivats a la comissaria de Ripollet, mentre que la resta de la comissaria funciona amb normalitat.

Comentaris
To Top