Oci i cultura

Cepeda, d’Operación Triunfo, farà un concert a Sabadell

Cepeda farà un concert el proper 3 d’abril

El cantant, conegut per haver passat per Operación Triunfo 2017, Luis Cepeda vindrà a Sabadell a fer un concert el proper 3 d’abril. Conegut per participar en el talent show de TVE, actuarà al Teatre Municipal de La Faràndula de Sabadell a les 21:30 hores.

El concert s’emmarca en la gira del triunfito enmarcat en el seu nou àlbum Principios. L’artista, que ha batut autènticament rècords a Youtube, posarà a la venda les entrades al seu web a partir del 15 de novembre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top