Ciutat

Una campanya demana un parc d’entrenament a l’aire lliure a Sabadell

Un home practicant exercicis de calistenia / CEDIDA

L’Associació de Street Workout i Calistenia a Sabadell (SWS) ha engegat una petició a la plataforma Change.org per demanar a l’Ajuntament de Sabadell un parc en condicions per poder entrenar. “Totes les altres ciutats de la zona ho tenen ja, i és una assignatura pendent de l’Ajuntament des de fa molts anys”, expliquen des d’aquesta associació.

Per a ells, un parc d’Street Workout “genera cohesió social entre els joves i els no tan joves”, i fomenta valors “com l’esport a l’aire lliure, el respecte o el civisme”. Fins al moment, 208 persones han signat aquesta petició.

Entrenar amb el pes del teu cos

La disciplina de la calistenia és una modalitat de Street Workout -o entrenament al carrer- que consisteix a usar el teu pes corporal per realitzar els exercicis físics, sense necessitat de màquines. Segons SWS, és un esport que “mou tots els grups musculars i fa guanyar agilitat, força i flexibilitat”, a més que és apte -continuen- per a tots els públics, edats i sexes.

Comentaris
To Top