Publicitat
ESPORTS

El Mercantil vol fer el repòquer de victòries contra U. Bellvitge

Els nois de Carlos López volen repetir aquesta imatge/Ll. Franco

En la jornada de futbol territorial destaquen dos plats forts. En Lliga Nacional juvenil, el CE Mercantil aspira a fer un espectacular ‘cinc de cinc’, confirmant així la seva gran reacció que l’ha portat a la zona tranquil·la de la taula. El conjunt de Carlos López rep aquest dissabte (16 h) en el camp d’Arrahona-Merinals a la Unificació Bellvitge, equip situat en la part baixa. No es poden refiar, però sembla una bona ocasió per consolidar la magnífica dinàmica dels mercantilistes.

El segon gran partit el trobem diumenge (12.15 h) en la Zona Esportiva de Can Rull amb el derbi entre el Can Rull, líder indiscutible del grup sisè de Tercera Catalana, i el CD Llano, en plena ratxa positiva com així ho indiquen les seves quatre últimes victòries consecutives. El club de Can Puiggener, revitalitzat amb l’entrada del nou president Raúl Raya, vol donar la sorpresa i acostar-se a la zona de privilegi. Els de ‘Numosky’ necessiten guanyar per mantenir el lideratge. La jornada a Tercera es completa amb els partits Cerdanyola B-Marina Can Gambús (dissabte, 17.45 h); Mirasol Baco-Tibidabo T.R. (diumenge, 12 h) i Juventud 25 Septiembre-Escola F. Planadeu (diumenge, 12,05 h).

A Primera Catalana, el Sabadell Nord vol continuar entre els millors. Aquest dissabte (18 hores) els homes de Quico Díaz visita el camp del Sant Cugat amb l’objectiu de mantenir la seva solidesa defensiva, la clau de l’excel·lent trajectòria fins ara.

Segona Catalana

El filial arlequinat torna a jugar en el Poliesportiu Olimpia després de la derrota al camp del Juan XXIII que es podria convertir en victòria si prospera la impugnació del club arlequinat per possible impugnació d’un jugador egarenc. Però de moment els nois de Pablo Becerril es volen concentrar en el partit d’aquest diumenge (12 h) davant el Matadepera. D’altra banda, la Sabadellenca de Jesús Rueda, Betis, té com a objectiu confirmar la bona victòria de la setmana passada contra el Joanenc en el camp d’un històric com el Masnou (diumenge, 12 h).

Publicitat
Comentaris
To Top