Oci i cultura

Els autors de ‘Chica y lobo’ i ‘Nothin’ personal’ visiten dissabte Sabadell Còmics

Il·lustració promocional de 'Chica y lobo', per Roc Espinet / CEDIDA

Una tribu de licàntrops més vells que qualsevol home i una família de mercenaris espacials aterren aquest dissabte a Sabadell Còmicsl’antiga Norma Còmics-. Aquests són els protagonistes -respectivament- de Chica y lobo Nothin’ personal, els dos còmics més recents de l’editorial Spaceman Project. Els seus autors visitaran la botiga del carrer de Sant Antoni a les 18:00h per dedicar exemplars i parlar amb els lectors.

Chica y lobo és obra del dibuixant i animador Roc Espinet, que en aquest cas també ha fet el guio. Segueix a Paula, una jove cambrera a una taberna medieval que veurà truncada la seva vida apacible quan una manada de llops arribin al poble. La trama de caçadors, animals i tribus perdudes revela una sèrie de lectures sobre l’amor prohibit, l’instint salvatge i els traumes de la infantessa.

Il·lustració promocional de ‘Chica y lobo’, per Roc Espinet / CEDIDA

Nothin’ personal, per altra banda, és una aventura on un grup de soldats còsmics ofereixen els seus serveis al millor postor. Rifles làser més grans que un elefant, vestits cíborgs fets de nanobots o naus espacials surcant l’univers són alguns dels ingredients d’aquest còmic, amb guio de Josep Busquet i dibuix d’Andre.

Detall d’una il·lustració de ‘Nothin’ personal’, una obra d’Andre i Josep Busquet / CEDIDA

Totes dues obres estan realitzades  a través d’un semi-crowdfunding, el mètode de treball amb què Spaceman Project busca diferenciar-se. El seu propietari, Sandro Mena -que també hi serà a la signatura de dissabte-, aposta per una plataforma de micro-mecenatge amb visió editorial: els autors fan la tasca creativa i ell, la feina “bruta”, allò que no és competència de l’autor i que dona més mals de caps: l’edició i la distribució del còmic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top