Publicitat
Ciutat

Pluja d’euros a Ca n’Oriac

91.994 euros. És el premi que s’ha endut un únic guanyador del sorteig de la Bonoloto

Cedida

91.994 euros. És el premi que s’ha endut un únic guanyador del sorteig de la Bonoloto del passat divendres. El participant, que va jugar la seva sort a l’administració número 5 de Loteries i Apostes de l’Estat de Sabadell (a l’avinguda Matadepera, 45 –Ca n’Oriac-), ha aconseguit aquest premi, justament abans d’un cap de setmana de sort en aquesta administració.

La mateixa administració va repartir aquest cap de setmana dos premis, una Primitiva (2.707 euros) i una altra Bonoloto, amb 3.088 euros. “No és molt habitual que hi hagi tants premis seguits”, assenyalava el responsable de l’administració.

La mateixa administració va repartir la pràctica totalitat del cinquè premi del sorteig extraordinari de Nadal de 2017, atorgant pràcticament dos milions d’euros.

Publicitat
Comentaris
To Top