Ciutat

Cs proposa una mediació per resoldre el conflicte amb Smatsa

Fernández i Hernández, en roda de premsa / A.A.

Ciutadans ha proposat aquesta tarda que el Col·legi d’Advocats o el Col·legi d’Enginyers serveixin com a figura de mediació entre Smatsa i l’Ajuntament. D’aquesta manera, considera que trobaria una solució al conflicte entre les dues parts per l’aplicació de la nova Inspecció Tècnica de Facturació (ITF), instrument que ha de servir per controlar els comptes de l’empresa.

El portaveu de la formació constitucionalista, Adrián Hernández, s’ha preguntat sobre si la situació es tracta d’una “discussió tècnica-jurídica” o més aviat d’una “vendetta política” per part del govern municipal i en concret d’un dels partits de govern [Crida per Sabadell]. “Hi perdrà tota la ciutat”, ha sentenciat Hernández.

Hernández també ha denunciat una suposada opacitat del govern local a l’hora de fer pública la decisió d’activar el decret d’intervenció, una mesura sobre la qual van preguntar a l’executiu dimarts i que se li va negar, encara que unes hores després es va realitzar. “L’alcalde va enganyar els ciutadans de Sabadell. Vam preguntar sobre si el decret estava preparat i ens van dir que no. Però a les tres de la tarda ja va sortir al registre”, ha explicat en una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Comentaris
To Top