Publicitat
Ciutat

Entren en funcionament les noves parades intermèdies de la TUS

Un autobús a la parada de la Bassa / ÓSCAR ESPINOSA
Publicitat

La possibilitat de fer noves parades intermèdies en els busos de la TUS serà una realitat a partir d’aquest dijous 22 de novembre. La mesura s’aplicarà de 22 h a 06 h tots els dies de l’any i la podran sol·licitar tots els usuaris.

Per poder baixar en una parada intermèdia els usuaris ho hauran de sol·licitar amb antel·lació al conductor de l’autobús. L’usuari podrà indicar en quin punt concret voldrà baixar, sempre i quan no alteri la ruta de la línia, i sempre serà finalment el conductor qui decidirà quin és el lloc més segur per poder fer la parada. Al web de la TUS es poden consultar les línies que gaudiran d’aquest servei, la majoria.

En quines línies es donarà aquest servei?

Les línies 1, 2, 4, 5, 7, 10, 55 i 80, per exemple, comencen el seu recorregut abans de les 06h i acaben després de les 22h. I cal afegir-hi els casos concrets, com els de la L3, que comença a les 06:24h i acaba a les 22:03h, o la L8, que comença a les 07:09h i acaba a les 21:27h. La L11, d’altra banda, comença a les 06:34h i per tant, aquest servei s’aplicarà en el seu tancament, ja que acaba el recorregut a les 22:45h.

Aquest últim cas és similar de les línies 12, 14 i 15, F1, F2, F3, F4 i F5, ja que tot i que al matí no es donarà el servei, sí que es podrà sol·licitar a partir de les 22h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top