Ciutat

Mor la noia que ahir va patir una aturada cardíaca en un autobús

El dispositiu sanitari a la Rambla / D.S.

Aquesta mitjanit ha mort al Taulí la noia de 18 anys que ahir a la tarda va patir una aturada cardíaca quan viatjava en un autobús de la línia 2 de Transports Urbans de Sabadell, segons ha pogut saber el D.S. L’avís a la Policia va tenir lloc a les 18:27 hores, perquè la passatgera es va desmaiar dins del vehicle, i l’autobús es va aturar davant el Casal Pere Quart, a la Rambla, on va ser atesa pels serveis mèdics.

Els metges del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van aconseguir reanimar-la i posteriorment la van traslladar a l’hospital de Sabadell, en estat “molt greu” segons la Policia, i allà no es va poder fer res per salvar-li la vida. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions del SEM i unitats de la Policia Municipal de Sabadell.

Comentaris
To Top