ESPORTS

Felipe demana ambició, però no té pressa per entrar en playoff

Felipe Sanchón va marcar el primer gol de jugada a Lleida/Ll. Franco

Havia marcat de penal contra el Terol i a Lleida va celebrar el primer gol en jugada, un fet que ja trobava a faltar Felipe Sanchón aquesta temporada. “Sempre és bo recuperar les sensacions dels gols i va ser una satisfacció personal, però no va servir per puntuar i això sempre és el més important. Penso que vam fer mèrits per treure un resultat positiu. Que et remuntin en un minut potser passa una vegada o mai en tota una lliga”, va subratllar el davanter barceloní.

Reconeix que es va perdre una bona oportunitat d’enganxar-se de ple al vagó del playoff. “Ens falta fer aquest pas i jo espero que sigui com més aviat millor, però tampoc és un objectiu prioritari. De res serveix posar-se ara entre els quatre primers si no aconsegueixes una regularitat. Hem de ser ambiciosos i volem acabar a dalt, però cal treballar cada setmana al màxim i ara només hem de pensar en l’Hèrcules, un altre rival directe i un dels millors equips de la categoria amb individualitats molt bones”.

Felipe ha canviat una mica el seu rol aquesta temporada i té menys protagonisme en l’onze inicial. “Estic jugant menys, sobretot a fora de casa, però ho haig d’acceptar i aprofitar l’oportunitat quan surto al terreny de joc. El més important és contribuir en l’objectiu col·lectiu”. Sobre l’estat de la gespa, Felipe també lamenta “que no estigui en les millors condicions perquè afecta el nostre joc. Costa trobar una bona gespa, sigui per un motiu o un altre, i pràcticament fa dues setmanes que no la trepitgem”. Malgrat això, continua estant molt tova i no sembla que pugui millorar gaire el diumenge que ve contra l’Hèrcules. Després d’aquest partit començarà una feina més específica i s’espera que amb l’aturada nadalenca i una manta tèrmica la situació sigui més favorable en el 2019.

Comentaris
To Top