Esports

La millor cara del CN Sabadell topa amb l'infortuni

Sergi Cabanas en una acció del derbi celebrat a Can Llong / óscar espinosa

El CN Terrassa s'ha endut el derbi celebrat aquest matí a Can Llong per un ajustat 8-9. Si bé és cert que el CN Sabadell travessa una difícil situació, avui els homes de Quim Colet han disputat, segurament, el millor partit de la temporada. Després d'un primer quart on les defenses s'han imposat als atacs (1-1), en el segon període els jugadors d'un equip i l'altre han trobat més facilitats de cara a porteria. Duncan Lynde, primer, després de finalitzar des de la boia una bona circulació del CNS i després Óscar Carrillo amb una genialitat que ha aixecat els primers aplaudiments del centenar de seguidors sabadellencs ha permès arribar a l'equador del partit amb un petit desavantatge després que el Terrassa, en la darrera possessió, situés el 3 a 4 momentani.

A la represa, els de Dídac Cobacho han sortit amb una marxa més i amb un obrir i tancar d'ulls han situat el 3 a 6 a l'electrònic en poc menys de quatre minuts i escaig. Lluny d'abaixar els braços i demostrant l'esperit competitiu d'un equip ferit, Cabanas -el millor del partit- i Borja Fenoy han liderat la remuntada amb col·laboració de Mardones sota pals (7-6).

Publicitat

En el darrer i definitiu període, la bona dinàmica del tercer quart ha tingut continuïtat i Sergi Cabanas, de nou, ha situat el 8 a 6. A partir d'aquí, el partit ha entrat un nou escenari i tractant-se d'un derbi, no podia faltar la tensió entre els dos conjunts vallesans. Una picabaralla ha estat el preludi de l'infortuni sabadellenc: dues dobles exclusions per a uns i altres abans que una nova exclusió permetés al Terrassa gaudís d'un quatre contra tres per situar el 8 a 7, una nova exclusió de Duncan ha donat ales als visitants per situar l'empat a 8 a poc més d'un minut per l'acabament. En la penúltima jugada d'atac del partit, el pal ha evitat el que, segurament, hagués estat el gol de la victòria perquè amb poc menys de vint segons per a l'últim atac, el Terrassa quan faltaven quatre segons ha fet el definitiu 8 a 9.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top