Ciutat

Una plataforma s’oposa a “qualsevol concessió” a Smatsa “que suposi seguir amb l’estafa a la ciutadania”

Un operari de la neteja d'Smatsa / LLUÍS FRANCO

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics ha emès un comunicat “urgent” aquest dissabte al migdia per en què insta el govern de Sabadell a què no arribi a cap acord amb Smatsa per evitar “qualsevol concessió que suposi seguir amb l’estafa a la ciutadania”, ja que consideren que la concessionària està fent un frau a la ciutat. La plataforma aposta per la intervenció immediata de l’empresa.

Des d’aquesta plataforma consideren que el conflicte entre l’Ajuntament i l’empresa està provocat “per la corrupció del PSC i d’Smatsa” i que l’empresa està disposada a fer el que faci falta “per seguir lucrant-se d’aquest contracte fraudulent”.

També manifesten que no toleraran que el consistori apliqui la moció de Ciutadans aprovada pel ple que insta l’executiu a modificar la Instrucció Tècnica de Facturació (ITF) per evitar l’ERO. Si això es fes, des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics creuen que s’estarien “arreglant” les condicions del contracte per mantenir “l’estafa que, durant anys, aquesta empresa està duent a terme a Sabadell”.

Comentaris
To Top