Ciutat

Professors de l’Escola Illa reclamen al ple que se’ls pagui el complement de jornada partida

Els manifestants, parlant amb Berlanga un cop expulsats del ple / ÓSCAR ESPINOSA

Una desena de professors de l’Escola Illa han mostrat la seva disconformitat amb la negociació del conveni col·lectiu de l’Ajuntament durant el ple d’aquesta tarda. Només entrar, en silenci, han estat expulsats pel personal del consistori i la policia.

En ser expulsats, el regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha sortit a atendre’ls. Aleshores, dintre la sala de plens s’ha generat una discussió entre el regidor no adscrit Lluís Monge i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant. En el seu torn de paraula, el primer de la sessió, Monge ha lamentat que no es puguin fer manifestacions al ple. Serracant li ha respost que el reglament no permet ocupar l’entrada al saló i obstaculitzar-ne el pas.

Tot i així, l’alcalde ha explicat que aquest criteri “pot semblar excessiu” i ha explicat que revisarà si s’ha de ser més flexible quan hi ha protestes al ple.

Comentaris
To Top