RIPOLLET

Tres milions d’euros que passen de llarg a Ripollet

A l’administració número 5 de Ripollet aquest matí s’hi apropaven els veïns amb lamentacions. Havien tingut molt a prop el quart premi de Loteria Nacional, el 67.774, però l’administració va retornar ahir les 15 sèries que tenia el no haver-les pogut vendre. “Ens fa molta pena, ho hem tingut a tocar”, es lamentava la responsable de l’administració Silvia Turmo, que ha tingut a les seves mans repartir els tres milions d’euros del premi.

La sensació era agredolça a l’administració de loteries on s’hi han anat apropant veïns i comerciants que han vist passar de llarg el premi. “Avui ha vingut gent lamentant-se que volia venir a comprar aquest número ahir i no ha estat a temps”,  afirma Turmo que s’abraçava somrient amb amics i veïns tot i no haver pogut vendre ni un sol número del 67.774. En aquest sentit senyala que els números tan repetitius “costa de vendre’ls”, però afegeix que els dies abans del sorteig sempre hi ha alguns interessats que busquen aquestes rareses. Aquest cop però no hi ha hagut cap afortunat que s’hagi emportat el premi a Ripollet.

Tot i això Turmo assegura que se senten agraciats per haver tingut tan a prop el quart premi i creu que això els ajudarà en la venta de butlletes de la Lotería del Niño. Guardaran les ampolles de cava que avui no han pogut obrir a la nevera i que esperen poder estrenar el pròxim 6 de gener.

Comentaris
To Top