Ciutat

L’Ajuntament cedeix tretze horts municipals a persones amb rendes baixes

Les famílies podran cultivar aliments per l’autoconsum durant un període de quatre anys

Ajuntament de Sabadell / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat tretze parcel·les de l’horta d’en Romau a families amb rendes baixes, que podran cultivar aliments per l’autoconsum durant un període de quatre anys. Es tracta de parcel·les d’entre 80 i 90 metres quadrats que disposen d’aigua per regar.

Publicitat

Joan Berlanga, regidor de Sostenibilitat, explica que “els horts fins ara tenien un ús recreatiu però ara s’estan adjudicant a persones amb dificultats econòmiques”. Així, "aquestes persones poden complementar la seva alimentació i disposar d'una ocupació activa i saludable", considera.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top