Publicitat
ESPORTS

El voleibol del Club Natació Sabadell es fa notar a la Copa d'Espanya

L'aleví femení amb les seves medalles de subcampiones/CNS (cedida)

La secció de voleibol del Club Natació Sabadell ha tancat l'any amb la participació de set dels seus equips a la Copa d'Espanya, torneig que organitza la RFEVB i en què prenen part més de 370 conjunts dels quals, 81 són de casa nostra, convertint-se així en la comunitat que més equips envia a terres castellanes. Dos equips cadets a Valladolid i dos equips alevins i un infantil a Guadalajara, tots ells en categoria femenina, encetarien la competició. A més, també a terres manxegues, el Club ha estat l'únic representant català amb representació masculina amb un equip aleví i un infantil.

L'èxit d'aquesta competició s'escriu amb majúscules, ja que, l'experiència acumulada pels esportistes en tan sols quatre dies de competició, multiplica amb escreix, els coneixements adquirits durant la temporada als respectius clubs. Pel que fa a l'àmbit estrictament competitiu, enguany s'han assolit fites més que meritòries col·locant tres dels equips vallesans entre els deu primers de les seves categories. Cal destacar el subcampionat aconseguit per les noies de l'aleví A que, comandades per l'Abril Pérez, es van emportar la segona plaça després de tancar un torneig en què només van perdre els dos sets de la gran final disputada davant l'equip burgalès dels Maristes.

Com a cloenda de la gran festa del voleibol estatal, a Guadalajara la selecció espanyola va disputar un encontre amistós contra la de Portugal mentre que a Valladolid, les millors jugadores de la SFV Iberdrola van fer gaudir de valent a tothom que va omplir el Poliesportiu Pisuerga.

Aquestes han estat les classificacions finals dels equips del Club Natació Sabadell:
Aleví A- Segon
Aleví B- Vintè
Aleví Masculí- Tercer
Infantil A- Vint-i-quatrè (Grup 1)
Infantil Masculí- Setè
Cadet A- Trentè (Grup 1)
Cadet B- Vint-i-setè (Grup 3)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top