Ciutat

Desallotjen una família a Can Puiggener després que s’enfonsessin les bigues de casa seva

Una de les tres famílies propietàries d’una casa situada al carrer Navas, 43 -al barri de Can Puiggener- ha hagut de ser desallotjada per l’esfondrament de les bigues de l’edifici. Segons ha avançat Ràdio Sabadell, el succès va tenir lloc ahir a la nit i la família -diu l’Ajuntament- ja ha estat reallotjada. L’estructura que separa la primera planta, a peu de carrer, del pis inferior es va esfondrar mentre els ocupants de la casa miraven la televisió.

L’Ajuntament i els serveis d’emergències no han tingut coneixement dels fets fins a aquesta tarda, quan els Bombers s’han desplaçat fins a Can Puiggener per comprovar l’estat de l’immoble. També hi han anat a la zona el coordinador de l’àrea de Cohesió Territorial i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, acompanyat de personal de l’àrea de Cohesió Territorial i del servei d’Habitatge.

“La urgència és la seguretat i és el que estem treballant ara per posar les mesures necessàries. A partir d’aquí, vindrà la resta, amb l’acompanyant social la comunitat”, ha declarat Serracant a la ràdio. Ha afegit que demà s’obrirà un expedient de disciplina urbanística que ha de resoldre quina és la solució a la situació d’inestabilitat de l’immoble.

Comentaris
To Top