Publicitat
Ciutat

Destacada presència local en l'Estatal autonòmic d'handbol

Sabadell té una important presència en les seleccions infantil, cadet i juvenil d'handbol que disputen el Campionat estatal autonòmic a Valladolid. Les jugadores de l'OAR Gràcia, Karla Machado, d'origen nicaragüenc, i la sabadellenca Clara Correro han contribuït a la classificació de l'infantil i cadet femení pels quarts de final, igual que Dani Fernàndez (FC Barcelona) en el juvenil masculí i Maria Montllor (La Roca) en el femení.

Publicitat

També cal afegir representació local a les banquetes amb Xavi Vilella, extècnic gracienc, com a màxim responsable del juvenil femení i Eloi Vila (Handbol Sabadell) com a segon entrenador del juvenil masculí. Les sis seleccions catalanes han accedit als quarts de final i ara buscaran el passaport per les finals que es juguen dilluns. Serà difícil repetir el gran èxit de l'any passat a Galícia, on es van aconseguir cinc ors i una plata.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top