Ciutat

El Sabadell vol començar l'any amb una victòria sobre l'Olot

Els jugadors arlequinats volen recuperar aquesta imatge/Ll. Franco

Fi de la primera volta i primer partit de l'any el dia de Reis. El Sabadell necessita reactivar-se aquest diumenge (18 hores) després de les dues derrotes que van estroncar la seva línia ascendent en el final del 2018 i el van allunyar 6 punts de la zona de privilegi que va tenir a tocar. El visitant de la Creu Alta, però, és un amenaçador Olot que s'està convertint en una de les revelacions de la temporada. Després d'evitar el play-out 'in-extremis' la passada temporada, ara el conjunt de Raúl Garrido viu a la zona alta de la taula, fins i tot un lloc per sobre del conjunt arlequinat.

La solidesa defensiva és la principal arma del conjunt gironí. Només ha encaixat 14 gols, 4 a fora. Una dada prou significativa. De fet, arriba a l'Estadi creualtenc acumulant 9 jornades consecutives sense conèixer la derrota (3 victòries i 6 empats). "No em sorprèn aquesta trajectòria perquè és la continuïtat a la bona feina que ja va fer a la segona volta de la temporada anterior. Mateix cos tècnic, mateix bloc i molt treball són les claus d'aquest Olot", va resumir un Toni Seligrat que en cas de guanyar sumarà la seva victòria número 100 com a entrenador a Segona Divisió B.

Publicitat

De totes maneres, el tècnic arlequinat veu clau sumar aquests tres punts. "Ho necessitem per acabar la primera volta amb notable després d'un complicat inici. Estic segur que farem una segona volta excel·lent", va explicar. Està content del nivell dels seus homes tot i les dues últimes derrotes. "L'únic que hem de recuperar és l'eficàcia a les dues àrees". Com a principal objectiu pel 2019, Seligrat vol millorar la relació rendiment/resultat. "En molts partits hem sortit amb la sensació de ser superiors al rival i no hem guanyat. S'ha de canviar aquesta dinàmica".

Néstor, després de la sanció, tornarà a un onze on la principal incògnita està al davant, entre Edgar o Arturo. També hi ha dubtes al mig del camp. Entre Ángel Martínez, Nico, Pedro Capó i Adri Cuevas es disputen dos llocs. El probable equip seria aquest: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez, Nico o Adri Cuevas, Edgar, Felipe i Néstor. En les files de l'Olot destaca la presència dels arlequinats Xavi Ginard a la porteria i Héctor Simón al mig del camp, dues peces claus. El partit serà dirigit pel col·legiat valencià Carlos Alberto Carbonell Hernández. Cal recordar que en coincidir amb la festivitat de Reis, el club ha pres una mesura per atraure gent jove: tots els menors de 18 anys tindran accés gratuït a l'Estadi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top