Publicitat
Ciutat

Es jubila el Ringo, un pastor alemany de la Policia Municipal

El Ringo, prenent el sol / CEDIDA

L’Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell busca casa per un pastor alemany anomenat Ringo, que té nou anys. No és un gos qualsevol, ja que és Policia Municipal de la ciutat, però es jubila i li estan buscant un lloc on pugui seguir vivint, ara més tranquil·lament.

Publicitat

Fins ara aquest gos ha estat vivint amb els agents de la unitat canina del cos policial. Des de l’associació de propietaris de gossos destaquen que és un gos “molt sociable” i que “li encanta prendre el sol”. Els interessats han d’enviar un mail a propietarisgossossbd@gmail.com i l’Associació els enviarà un qüestionari per valorar la idoneïtat de la persona que el vol adoptar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top