Oci i cultura

Amigoo omple La Sala de música, circ i emocions

Dues nenes participen de l'espectacle / Óscar Espinosa

La música, la dansa, el circ i les emocions es fusionen a l’espectacle “Amigoo” de la companyia Mumusic Circus, que va acollir aquest dissabte a la nit La Sala Miguel Hernández. Durant l’hora que va durar l’espectacle, els més menuts i els més grans van gaudir de moments tendres i esbojarrats. És un espectacle enfocat a un públic juvenil, però que els adults també gaudeixen de valent.

“Amigoo”, tal i com la defineixen els seus creadors de Mumusic circus, és un “fragment de les vides d’un home i una dona. Un circ entre dos. Trossos d'intimitat on junts confabulen un món irreal, ple de poesia i complicitat”. El Marçal Calvet i la Clara Poch juguen amb el contacte físic, amb els gestos i la mirada. Amb tot això construeixen un espectacle amb un guió que gira a l’entorn d’un contrabaix, els sons, les acrobàcies trepidants i la interacció amb el públic.

L’espectacle surt de l’escenari i omple tota la sala. La Clara baixa de l’escenari amb un micròfon i comença un so, que el públic ha de continuar. El Marçal baixa amb un plat de ritme, i la persona seleccionada l’ha de colpejar a les seves senyals. No hi ha moment en què algú hi participi, sobretot, els més menuts.

Publicitat

Aquesta capacitat de comunicar sense un diàleg a l’ús, és el punt més fort d’aquest espectacle. La connexió i la complicitat que aconsegueixen Poch i Calvet amb el públic, fa que l’hora es quedi curta, i que l’atenció sigui sempre plena.

Després de l’espectacle, el públic de la Sala va gaudir d’una postfunció amb el científic Marc Boada, conegut per les seves aparicions al QuèQuiCom de TV3. Boada va presentar diferents experiments amb equilibris impossibles, que van deixar bocabadats als més petits.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top