Ciutat

Esteban Gesa repeteix com a candidat del PP a les municipals

Esteban Gesa. Foto: Lluís Franco.

El regidor tornarà a ser el cap de llista del PP a les eleccions municipals

Gesa, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Partit Popular ha escollit Esteban Gesa com a cap de llista del partit per a les properes eleccions municipals.

A les passades eleccions el PP només va obtenir un regidor, el mateix Gesa, amb 4.821 vots, un 5,74 per cent del total. Gesa és regidor a l'Ajuntament des del 2011, sempre al Partit Popular. Actualment, l'escollit candidat també és president del partit a Sabadell.

Publicitat

La presentació del candidat comptarà amb la presència del president del PP Català, Alejandro Fernàndez, i es farà el proper dimecres 23 de gener a les 20h al Centre Cultural Virgen de Gracia de Can Puiggener.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top