Ciutat

Dues actuacions enllestiran la modernització de la Bassa

Vista general de La Bassa/LLUÍS FRANCO

L'Ajuntament procedirà a fer obres a la Bassa consistent en dues actuacions  amb  l’objectiu de modernitzar aquest equipament. La primera de les obres, té a veure amb el dipòsit d'aigua. Aquesta obra  té un termini d’execució de quatre mesos i un pressupost de 998.212,96 €.

La Bassa té dos dipòsits. La capacitat total dels dipòsits és de 453 m3.  Cada dipòsit  recull aproximadament el 50% del total de l’aigua provinent del sistema desbordant de la piscina, de manera que entre tots dos dipòsits queda recollit el total del volum de l’aigua superficial.

Publicitat

L’altra actuació  té a veure amb la illeta, l’obra durarà de 2 mesos, amb un cost de 39.202 €. Aquesta actuació es va deixar pendent per poder fer servir la piscina durant l’estiu.

Amb les dues actuacions, La Bassa tanca un període d’obres i millores que va començar  a l’estiu del 2014 quan es va detectar un excés elevat d’aportació d’aigua per mantenir el nivell de làmina d’aigua òptim. Això va obligar a a refer un col·lector que passa per sota de la piscina, i a refer tot el sistema de filtració.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top