Ciutat

Dues actuacions enllestiran la modernització de la Bassa

Vista general de La Bassa/LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament procedirà a fer obres a la Bassa consistent en dues actuacions  amb  l’objectiu de modernitzar aquest equipament. La primera de les obres, té a veure amb el dipòsit d’aigua. Aquesta obra  té un termini d’execució de quatre mesos i un pressupost de 998.212,96 €.

La Bassa té dos dipòsits. La capacitat total dels dipòsits és de 453 m3.  Cada dipòsit  recull aproximadament el 50% del total de l’aigua provinent del sistema desbordant de la piscina, de manera que entre tots dos dipòsits queda recollit el total del volum de l’aigua superficial.

L’altra actuació  té a veure amb la illeta, l’obra durarà de 2 mesos, amb un cost de 39.202 €. Aquesta actuació es va deixar pendent per poder fer servir la piscina durant l’estiu.

Amb les dues actuacions, La Bassa tanca un període d’obres i millores que va començar  a l’estiu del 2014 quan es va detectar un excés elevat d’aportació d’aigua per mantenir el nivell de làmina d’aigua òptim. Això va obligar a a refer un col·lector que passa per sota de la piscina, i a refer tot el sistema de filtració.

Comentaris
To Top