Esports

El Sabadell de Kiko Ramírez s’estrena davant el Conquense

Kiko Ramírez en un entrenament d'aquesta setmana/Ll. Franco

Nova etapa. El Sabadell-Conquense d’aquest diumenge (17 h) a la Creu Alta ve marcat per l’estrena de Kiko Ramírez a la banqueta després de la destitució de Toni Seligrat. El tarragoní va triomfar d’arlequinat com a jugador fa 22 anys i ara vol repetir sensacions com a entrenador. El seu objectiu és trencar una dinàmica negativa (4 jornades sense conèixer la victòria) i mantenir obertes les opcions de lluitar per la zona de privilegi.

El nou tècnic arlequinat no ha tingut ni una setmana per preparar el partit, però se sent perfectament adaptat. “He trobat un vestidor molt receptiu i unit. Ara el més necessari és aconseguir bons resultats”, va explicar. També veu vital que “equip i afició empatitzin des del principi. Això serveix per guanyar confiança”.

No es preveu cap revolució en l’onze. De moment, Kiko Ramírez ha convocat als 19 jugadors disponibles. “No vull un equip revolucionat que intenti demostrar coses massa de pressa. Cal saber portar els temps del partit i tenim experiència per fer-ho”. Un dels principals dubtes pot ser a l’eix de la defensa entre Nico i el fins ara únic fitxatge del mercat d’hivern, Fernando Pajarero. També caldrà veure quin és l’home escollit com a referència ofensiva entre Arturo i Edgar, per acompanyar Felipe.

El partit ofereix una atípica circumstància perquè debuten els dos entrenadors. En el Conquense ho fa l’aragonès César Laínez, però no podrà seure a la banqueta perquè el club no ha pogut resoldre el contracte amb l’anterior tècnic Luis Ayllón. El conjunt de Conca arriba molt necessitat a la Creu Alta, en zona de descens, en plena dinàmica negativa i sense el seu golejador de la primera volta, Jairo Cárcaba, autor de 10 dels 18 gols marcats per l’equip. Ha marxat traspassat al Castelló. D’altra banda, també hi trobem dos exarlequinats: Adri Parera, titular indiscutible a la defensa, i Diego Peláez. El col·legiat serà el tinerfeny Alexander González González.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top