Esports

Queralt Castellet puja al podi a la Copa del Món a Suïssa (halfpipe)

La rider sabadellenca Queralt Castellet torna a brillar amb força. Ha acabat segona classificada en la Copa del Món de l'especialitat de halfpipe (migtub de surf de neu), prova celebrada a l'estació suïssa de Laax. Després d'una primera jornada on va mostrar una gran seguretat, aquest cap de setmana ha confirmat les bones sensacions passant a la final com a quarta classificada. I a la final ha millorat encara més les seves prestacions per pujar al podi com a segona classificada, per davant d'Arielle Gold i per darrere de la campiona Chloe Kim, ambdues nord-americanes.

Feia així realitat el somni de fer podi en una competició mundialista davant de la seva família que s'havia desplaçat al país helvètic. A més, amb el mèrit afegit de superar unes condicions meteorològiques molt adverses. La competició es va disputar a 10 graus sota zero. Aquest gran resultat s'afegeix al vuitè lloc en la Copa del Món de Copper Mountain (Colorado) i el tercer a Dewtour (Colorado). La pròxima cita seran el X Games a l'estació Aspen Snowmass de Colorado. I l'objectiu de la rider de RedBull tornarà a ser el podi, entre el 24 i 27 de gener.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top