Ciutat

Rebuig a la carpa informativa de VOX a la plaça del Pi

Els Mossos d'Esquadra eviten el xoc / @laforja_sbd

El partit ultradretà VOX ha muntat una carpa informativa a la plaça del Pi, al barri de Ca n’Oriac, aquest matí. En aquesta ocasió, la formació no havia anunciat de forma pública la seva presència. A mig matí, diferents organitzacions antifeixistes de la ciutat han anunciat la presència de la carpa i han fet una crida a la mobilització.

Fins a la plaça del Pi s’han desplaçat una quarantena de persones que sota els crits de “Sabadell serà la tomba del feixisme”, entre d’altres, s’han manifestat contra la presència de la carpa del partit ultra. La presència d’un fort desplegament dels Mossos d’Esquadra ha evitat el xoc entre els manifestants i les persones que donaven suport a la presència de VOX. Poc abans de dos quarts de dues, els membres del partit ultradretà han desmuntat la carpa i han marxat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top