ESPORTS

El central argentí Mariano Konyk arriba per reforçar la defensa arlequinada

Mariano ha volgut tornar a Catalunya, on va començar de petit/Cedida

Després d’unes àrdues gestions -segons el director esportiu Jose Manzanera, han durat tot el mes de gener-, el Centre d’Esports ha oficialitzat l’arribada del central argentí d’origen ucraïnès Mariano Konyk, cedit pel Sevilla fins a final de temporada. És el segon fitxatge en el mercat d’hivern després de la incorporació del també central Fernando Pajarero, procedent de l’Alcoià, en aquest cas per suplir la baixa de llarga durada d’Aleix Coch.

Mariano Konyk té 20 anys, però ja acumula una notable experiència. De fet, els seus primers equips van ser a Catalunya. Els seus pares es van establir a Barcelona i ell es va formar a les categories inferiors de la Unió Barcelonista Catalònia. Després va passar per les files de la Gramenet i també de l’Espanyol. En la temporada 15/16 es va incorporar al València per jugar en el juvenil, però en la següent temporada no va tenir el protagonisme esperat en el filial valencianista i va decidir tornar a Barcelona. Va sorgir l’oportunitat d’incorporar-se al filial del FC Barcelona per fer la pretemporada, però el tècnic Gerard López no va donar el vistiplau i Mariano va tornar a València on tampoc va tenir massa sort.

El Sevilla At. seria el següent destí on en la temporada 17/18 va debutar a Segona A disputant un total de 14 partits. En l’actual, a Segona B, només va jugar en les primeres dues jornades. Ara vol recuperar protagonisme en el Sabadell. Se l’espera aquest dijous a la nit i ja podria participar en la sessió de divendres amb els seus nous companys. Sembla difícil, però, que Kiko Ramírez l’inclogui en la llista pel partit contra l’Atlètic Balears.

Comentaris
To Top