ESPORTS

Jornada rodona del filial i juvenil del Sabadell a l’Olímpia

Imatge del Sabadell-Cerdanyola juvenil, amb triomf clau dels arlequinats/CES (cedida)

El Poliesportiu Olímpia, amb una notable presència d’incondicionals arlequinats malgrat el fred, ha viscut una autèntica tarda rodona amb els dos principals equips del futbol base del Centre d’Esports. Per ordre cronològic, el juvenil A ha aconseguit un triomf vital en la seva cursa per recuperar la plaça a Lliga Nacional. El conjunt arlequinat, líder, rebia la visita del segon classificat, un Cerdanyola que es trobava a només un punt i podia pispar-li aquesta privilegiada posició.

Però els locals han quallat un magnífic partit, molt complet en totes les seves línies i pràcticament no han donat opció al rival. Dos gols de Jandro i un de Torrent han deixat en anècdota la diana del Cerdanyola. Un 3-1 inapel·lable que suposa mig títol i ascens pel Sabadell, ara amb 4 punts d’avantatge i l’average particular.

Minuts després ha estat el torn del filial arlequinat. Malgrat les dificultats per les baixes (entre jugadors que han abandonat la disciplina de l’equip pels problemes econòmics i sancions), el conjunt de Pablo Becerril ha donat un altre lliçó d’orgull i entrega i ha superat un difícil Masnou gràcies a un gol d’oportunisme de Marc Pilar. Després ha sabut defensar amb gran ofici per sumar tres punts que el situen en tercera posició del grup 4t de Segona Catalana amb 35, mirant cap amunt. Res es pot descartar d’un equip que supera totes les adversitats.

Comentaris
To Top