Publicitat
ESPORTS

Genzebe Dibaba fa la millor marca de l’any a la Pista Coberta de Sabadell (3.59.08)

Genzebe Dibaba va aconseguir l'objectiu de baixar dels 4 minuts/Ó. Espinosa

La Pista Coberta de Sabadell va tornar a vibrar amb l’exhibició de Genzebe Dibaba. Va ser l’última a actuar i va tornar a meravellar davant de més de dos mil espectadors. L’atleta etíop, que s’estrenava en aquest 2019, en va tenir prou amb el primer pas per la línia de meta per fer bons els pronòstics que la situaven a prop del rècord mundial, deixant a la segona classificada, la també etíop Lemlen Hallu, a quasi 10 segons de distància. Els 3.59.08 es converteixen en la millor marca de l’any i la vuitena de la història, superant el temps de la canadenca Gabriela DeBues-Sttafort (4.08.36) aconseguit el passat 26 de gener a Boston.

En aquesta mateixa prova cal destacar l’actuació de la sabadellenca Montse Mas, qui va creuar la línia de meta en vuitena posició a prop del seu millor temps (4.19.67). El Míting va començar amb sorpresa. Una de les favorites en els 60 m femenins, la velocista Estela García, va veure com el seu objectiu d’aconseguir la mínima europea per a Glasgow s’esvaïa tot just començar. Una sortida nul·la deixava a la vilanovina sense opcions. Qui feia bons els pronóstics era el velocista de Costa d’Ivori, Arthur Cisse, que travessava la meta amb un temps de 6’64”.

En els 400 metres, l’atleta sabadellenc Roberto Tello, de l’SG Pontevedra, va tenir una destacada participació en la sèrie B aturant el cronòmetre a 49’18”, prova que va endur-se Mark Ujakpor amb un temps de 48’09”. En els 800 metres femenins, la banyolina Esther Guerrero, que venia de fer un gran paper la setmana passada a Goteborg (2.04.30), va guanyar la pvova amb el rècord català i la mínima per a Glasgow gràcies al temps de 2.03.80. Un bitllet que l’atleta de Bellaterra, Zoya Naumov, també va certificar amb un crono de 2.02.15 aconseguint així la seva millor marca personal. Als 1.500 metres, el migfondista Kevin López va fer la mínima per a l’Europeu amb el seu 3.41.90.

Publicitat
Comentaris
To Top