Esports

José Manzanera no tanca el capítol de fitxatges

Manzanera juntament amb Mariano Konyk en la seva presentació oficial/Críspulo Díaz (cedida)

En la presentació oficial del central sub-23 Mariano Konyk, a l'Hotel Urpí, el director esportiu del Centre d'Esports, José Manzanera, va admetre que "tenia una fitxa lliure i això ens permet continuar rastrejant el mercat". Això sí, és un mercat limitat a jugadors en l'atur de l'estranger. L'objectiu sembla fixar-se en algun futbolista que militava a Segona Divisió A i s'ha quedat sense fitxa en aquest mercat d'hivern. "El perfil va lligat a les necessitats de l'equip, pensem en un jugador pel mig camp o banda dreta més físic, però tampoc podem escollir massa".

Manzanera pensa que "hem sortit reforçats del mercat d'hivern i ara tenim una plantilla més compensada després de les incorporacions de Pajarero i Konyk" i no està preocupat per la sequera golejadora de les últimes jornades. "Segueixo pensant que és un tema de dinàmiques i de sort. Tant Arturo com Edgar marcaran gols aquesta segona volta". També està treballant en clau de futur i en aquest sentit va admetre que "la temporada que ve el grup tercer pot ser encara més competitiu amb el Reus, el possible descens del Nàstic o el canvi de grup de l'Eivissa, ara al grup quart per les circumstàncies", donant a entendre que les possibilitats del Sabadell de fer play-off aquesta temporada són escasses.

Publicitat

Tot plegat en la presentació de Marcelo Konyk, de qui Manzanera va assegurar "és un futbolista d'un gran futur. Ha estat una operació complicada perquè el volien molts clubs, però ell volia venir i això va ser decisiu". El central argentí d'origen ucraïnès va admetre que "tornar a Catalunya, on vaig créixer de petit, ha estat important, però també la motivació esportiva. El Sabadell és un gran club, ha estat a Segona Divisió fa poc i penso que puc aportar moltíssim". Va admetre una falta de ritme competitiu perquè només ha jugat dos partits aquesta temporada amb el Sevilla At., però ho espera suplir amb "moltes ganes". Es veu com un central amb "bona sortida de pilota" i confia a fer una gran segona volta d'arlequinat. També va dir que "he parlat amb el tècnic i ja em va dir el que espera de mi i el que m'exigirà. Molta competència? Sí, hi ha jugadors amb molta experiència i tots m'estan ajudant. Jo només espero poder aportar coses a l'equip". Diumenge podria debutar a Ontinyent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top