Vallès

Sentmenat, Palau i Polinyà disposaran d’un servei d’autobús que connectarà amb la UAB

Els alcaldes dels 4 municipis, representants de Sagalés i de Mobilitat posen davant l'autobús / X.O

Quatre municipis vallesans tindran una connexió directe amb la Universitat Autònoma de Barcelona. A partir de dilluns, els i les estudiants de Sentmenat, Caldes de Montbui (Vallès Oriental), Palau Solità i Plegamans i Polinyà, disposaran d’una línia d’autobús que els connectarà amb l’espai universitari. El servei començarà a les 7.20 h a Sentmenat i arribarà a les 8.30 h a la UAB, també hi haurà un servei a les 14.00 h i un altre a les 18.00 h.

 Feia molt temps que ho demanàvem i avui ja és una realitat”, assegurava Teresa Padrós, alcaldessa de Palau i destacava l’esforç que s’havia fet des dels diferents consistoris per aconseguir aquest servei. També felicitava a la Generalitat per la seva implicació, “tot i el retard” amb el que arriba aquest nou servei.

 El director general de Transport i Mobilitat, Pere Padrosa, destacava la importància del servei i l’aposta del seu departament “per afavorir la connexió entre els municipis i amb espais estratègics, com és el cas de la UAB”. “També és una proposta per arrelar, perquè no es produeixi una desertització dels joves quan comencen la universitat”, assegurava Padrosa.

 Preus i horaris

 Mobilitat ha encarregat aquest servei a l’empresa Sagalés. Els usuaris hauran d’abonar 3,20 per viatge, el preu d’un bitllet senzill de dues zones, i també podran utilitzar el tiquet S-2 de Sagalés. Els horaris s’han adaptat als horaris lectius, el servei sortirà de Sentmenat a les 7.20 h i arribarà a les 8.30 h a la universitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top