Publicitat
ESPORTS

L’OAR masculí es troba en estat de gràcia i ja és cinquè

Els homes de Gomis-Borrell van remuntar de manera èpica/Ll. Franco

En un gran moment. L’OAR Gràcia masculí ja és cinquè a la taula de Primera Nacional després de guanyar l’Esplugues (29-28) en un gran partit. Va haver de treballar de valent per atrapar primer, i superar després, un Esplugues que ha estat a tota hora un rival temible. El marcador s’ha posat aviat a favor del conjunt visitant, inspirat en els primers compassos (0-3). El Gràcia ni ha començat ni ha seguit encertat durant força estona, no per falta de clares ocasions sinó com a conseqüència de l’excel·lent actuació del porter Pol Giralt, que ha aturat 4 llançaments de 7 metres a més d’impedir gols pràcticament cantats. Sort que en defensa els graciencs han mantingut el tipus i han evitat que la diferència no passés dels 5 gols (6-11). Quan s’apropava el descans, per fi han materialitzat les ocasions i, amb parcial 4-1, han deixat un resultat menys pessimista i més factible de capgirar (10-12).

El monopoli espluguenc en el marcador ha finalitzat al cap de 10 minuts de la segona part quan s’ha produït el 17-17. A partir d’aquí ambdós equips s’han anat fent la guitza sense obtenir cap benefici (24-24). Una pilota robada per Dani Peiró (final de partit pletòric) amb assistència a Tomàs Ferrer perquè culminés el contracop, ha encetat el parcial 3-0 amb què el Gràcia ha posat el rival contra les cordes ja dins els 5 últims minuts (27-24). El partit encara ha viscut instants d’emoció, amb l’Esplugues atacant amb èxit amb set jugadors, sense porter, i posant en dubte la victòria dels graciencs fins que el vuitè gol de Peiró l’ha assegurada, per la mínima, per fer el 4 de 4 a la segona volta.

El femení cau
Per la seva banda, el femení va tornar a ensopegar i continua, per tant, a la corda fluixa. Quedar ancorat en la vintena de gols és com una creu feixuga que no es pot treure del damunt i que l’impossibilita tenir opcions als punts. Aquesta passada jornada va resistir fins al minut 10 de la segona part a Saragossa. Abans va haver de salvar una situació compromesa pel 8-4 amb què el Dominicos obrí marge. Al descans, el 12-10 era menys preocupant.

Al començament de la segona meitat el conjunt verd-i-blanc va capgirar la situació amb el parcial 1-4 (13-14), però el següent parcial 3-0 durant els dos minuts d’exclusió de Katerina Hegrovà va ser decisiu (16-14). El Dominicos es va enfortir alhora que el Gràcia va entrar en la dinàmica del voler sense poder. Per sota en el marcador, els intents per tornar a atrapar el rival no van anar acompanyats dels encerts necessaris i una nova frustració va acompanyar el Gràcia en el camí de tornada (24-20).

Publicitat
Comentaris
To Top