Ciutat

En portada: On és la residència per a la gent gran de Sabadell?

A l’edició d’aquest dimarts ens preguntem per què Sabadell no té residències públiques per a la gent gran. Tanmateix a Ciutat destaquem la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en l’estrena de l’Any Colla de Sabadell. A Oci parlem de l’obra ‘Figuretes de vidre‘ que aquest cap de setmana ha estrenat i omplert el Teatre del Sol. A Esports, destaquem l’empat del Sabadell davant el Vila-real B, el fins ara líder de la Segona Divisió Grup 3.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top