ESPORTS

El Sabadell planta cara al líder, però no passa de l’empat (1-1)

L’equip arlequinat s’avança, però paga molt car un únic error defensiu

Arturo ha gaudit de la millor ocasió de la primera meitat/Ll. Franco

Gran esforç sense tot el premi. El Sabadell ha plantat cara al líder Vila-real B i l’ha tingut contra les cordes, però l’única errada defensiva ha costat dos punts d’or. Es manté la diferència de 4 punts respecte a la zona de perill.

El guió previst. Kiko Ramírez volia més múscul i consistència al mig del camp i ho ha aconseguit amb la parella Nico-Pedro Capó de doble pivot. El damnificat ha estat, d’entrada, Néstor Querol. L’aposta del tècnic arlequinat ha bloquejat l’habitual joc ofensiu d’un Vila-real B que només ha pogut presumir de possessió a la primera meitat. En prou feines un xut de Dani ha fet intervenir amb encert a Roberto. El Sabadell ha sabut desconnectar al líder amb una excel·lent pressió i col·locació – bon debut, per cert, de l’argentí Mariano Konyk a l’eix de la defensa-, però li ha mancat poder creatiu i l’habitual encert en les poques arribades. Arturo ha gaudit de l’única ocasió en el minut 25, però no ha aconseguit anticipar-se al seu marcador.

Kiko Ramírez ha fet un canvi a la represa. Néstor Querol ha substituït a un Antonio Domínguez poc afortunat. El Sabadell ha sortit amb una marxa més i un punt més d’ambició. Això s’ha traduït en una doble ocasió de Pol, que ha topat amb el pal, i Pedro Capó. Tot un avís. En el minut 63, Pol Ballesteros ha estat molt murri forçant una caiguda a l’àrea i l’àrbitre, a instàncies de l’assistent, ha acabat assenyalant el punt de penal entre les protestes visitants. Sense Felipe al camp, Néstor ha agafat la responsabilitat i ha fallat, amb la sort que el rebuig del porter Diego li ha tornat als peus i ha afusellat a la xarxa. Un gol balsàmic per un Sabadell que estava sent superior sobre la gespa en aquesta segona part.

El problema és que, un cop més, l’avantatge ha durat molt poc, com ja va passar al Mini Estadi o El Clariano. Aquesta vegada han estat 9 minuts. Una centrada per baix sense aparent perill s’ha passejat per l’àrea arlequinada i en el segon pal Rubén Mesa, que acabava de sortir, ha empentat la pilota a plaer entre la passivitat de la defensa i el porter Roberto. Un gerro d’aigua freda que ha afectat negativament al Sabadell. Ha patit uns minuts de desconcert i, en canvi, el Vila-real B, lluny de conformar-se, ha seguit amb el seu discurs de domini absolut. Volia més.

El Sabadell s’ha buidat fent un gran esforç defensiu. En els últims minuts cada equip ha disposat d’una ocasió per guanyar -una centrada de Nico s’ha passejat per davant la porteria visitant sense trobar rematador-, però el marcador no s’ha mogut. El Sabadell no ha guanyat, però ha donat la cara davant un dels millors equips del grup que ha abandonat la Creu Alta sense victòria i lideratge.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Konyk, Pajarero, Josu, Nico, Antonio Domínguez (Néstor, m. 45), Pedro Capó (Cobo, m. 85), Arturo, Adri Cuevas i Pol (Felipe, m. 70).

Vila-real B: Diego; Andrei, Quintillà, Roger, Pepe, Ramón, Iván, Akale, Dani (Riera, m. 75), Simón (Rubén m. 70) i Chuca (Mario, m. 60).

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza, Comitè tinerfeny. Grogues: Nico; Quintillà, Pepe, Dani.

Gols: 1-0, min. 63: Néstor Querol; 1-1, min. 72: Rubén Mesa.

Incidències: Creu Alta, 2.055 espectadors. Abans del partit s’ha celebrat un acte contra l’homofòbia.

Podeu llegir les reaccions de Kiko Ramírez i el vestidor en el següent enllaç.

Ramírez: “Ha estat un bon punt”

Comentaris
To Top